New time, new wave

Hello my wonderful fans! Got the page now for a newer new look. Doing songs slowly but surely at the studio with my brother Markus. Feels like x-factor is light years away :)) Now´s a new time and a new wave. Hope to see you at the gigs. Peace and Love everyone!

5 comments on “New time, new wave

  1. Ihania ootte itse, hyvää kannattaa odottaa, livenä ja levyllä. Lumivalkoisia talvipäiviä, toivottavasti nähdään ennen kevättä !

  2. Hyvää kevättä sinullekin,sekä Markukselle myös!!! Keikkoja kovasti odotellaan,että päästäisiin taas liikkeelle pois kotoa hyvän syyn takia. Uutta levyä tietysti myös kovasti,mutta kärsivällisesti odottelen. Hitaasti hyvä tulee :)

  3. Odotellaan intopinkeenä mutta kärsivällisesti, että sieltä studiosta putkahtaisi valmista kuultavaa. Ja totta ihmeessä nähdään keikoilla heti kun niitä taas on :)

  4. It feels so good to read this, can’t wait to hear all new songs you create. it must be so interesting to sit in the studio and watch how it all comes together, I look forward to seeing you next gig again soon. Good work for this year !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>