Risteilyjä ja muita keikkoja

Elias @ Viking GraceElias palaili taas parin vuorokauden Viking Grace -reissulta. Laiva oli perjantaina loppuunmyyty ja tunnelma live-yökerhossa sen mukainen.

Risteilykeikkoja Brand New Classics -bändin kanssa on tiedossa myös ensi vuodelle, alkaen uudenvuoden juhlinnasta Viking XPRS-laivalla (vinkki: aattopäivän ja uudenvuodenyön risteilyjä Helsingistä Tallinnaan voi juuri nyt varata Viking Clubin joululahjatarjouksena parilla eurolla). Seuraava risteily Gracella 18.1.2015 päättää aluksen kaksivuotissynttäriviikon, Mariella vie Helsingistä Tukholmaan 30.1.2015, ja niin edelleen. Katso keikkalista sekä Viking Linen artistisivu.

Juuri nyt Elias esiintyy pääosin yksityistilaisuuksissa (viime hetken pikkujouluesiintyjää voi vielä kysellä ohjelmatoimisto Music Novalta), mutta ennen joulua on keikat ainakin Savonlinnan Castle Innissä 13.12.2014, sekä Helsingin Andorrassa 20.12.2014, missä Elias esittää setin omaa tuotantoaan. Lisätiedot järjestäjien tapahtumakutsuissa: Castle Inn -keikka ja Andorran MPM Goes Christmas Festival.

Korjaus 29.11.2014: Laivayhtiö karsii tähtisolisteista, ja vuoden 2015
Grace-keikat on Eliaksen osalta peruttu. Pahoittelut risteilyjä jo varanneille tai suunnitelleille! Uudenvuoden aaton Viking XPRS-risteilyt sekä Helsinki-Tukholma-risteilyt Mariellalla ja Gabriellalla ovat edelleen toteutumassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*