Terveiset Viking Gracelta

Elias esiintyi 24-27.2014 Viking Gracella Brand New Classics -bändin kanssa, eli lauloi bändin vierailevana solistina omia biisejä ja covereita laivan Club Voguessa joka yö, sekä iltapäivisin paluumatkalla kohti Turkua. Bändi veti Markus Hämäläisen johdolla vielä toisen mokoman, eli 6 settiä bilemusiikkia. Marraskuussa on tiedossa kaksi risteilykierrosta vastaavaa, eli kannattaa varailla 13. tai 14.11.2014 illalla Turusta Tukholmaan lähteviä miniristeilyjä Viking Gracelle. Myös 14. ja 15.11. piknik-risteilyillä (Turku-Ahvenanmaa-Turku) ehtii kuulla iltapäiväsetit. Lisätiedot ja varaukset www.vikingline.fi.

Youtubesta löytyy useampia fanien taltioimia kappaleita risteilyltä, ja oheisella videolla Elias välittää terveisensä faneille heti lauantain iltapäiväsetin jälkeen:

YouTube Preview Image

Ensi viikolla Elias esiintyy Turkin Alanyassa, ja kotimaan keikkailu jatkuu näillä näkymin Kouvolasta (Ravintola Aula 15.8). Syksymmällä keikkoja on luvassa ainakin Helsingissä, Porvoossa ja Savonlinnassa (katso keikat).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>