Elias keikalle Turkkiin

Elias esiintyy elokuun alussa Turkin Alanyassa, suomalaisten suosimassa turistikohteessa. Kolmen keikkaillan sarja (4.8, 6.8 ja 8.8) järjestetään Bella HeikinBaarissa. Keikoille on vapaa pääsy, joten kaikki Alanyassa lomailevat (ja toki paikallisetkin) ovat tervetulleita. Showtime kannattaa varmistaa paikan päältä.

Ennen Alanyaan matkustamista Elias soittaa ainakin Nummelassa (27.6) ja Porvoossa (11.7), sekä vierailee Brand New Classics -bändin tähtisolistina Viking Gracella 24-26.7. Katso keikat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>