Hanki ja sydän

Hanki ja sydänElias on mukana Järvenpäässä sunnuntaina 3.3.2013 järjestettävässä Hanki ja sydän -tapahtumassa. Koko perheen ulkotapahtumassa kerätään rahaa Järvenpään lasten ja nuorten mielenterveystyöhön, Järvenpään perhekoululle sekä Lastenklinikan sydänosastolle.

Rantapuistossa kuullaan useita esiintyjiä, mm. Sampsa Astalaa ja Martti Saarista. Eliaksen soittovuoro on noin klo 12.30. Ulkomusisoinnissa on toki säävaraus, mutta kokenut katumuusikko tuskin on ensimmäinen, joka pikkupakkasta säikähtää. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, joten hyväntekeväisyyskohteita voi tukea esim. puffet-ruokailulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>