Alkuvuoden 2013 keikat

Eliaksen keikkavuosi alkaa Loviisasta, Ölvin-ravintolasta, jossa hän piipahti lokakuussa spontaanilla esittäytymiskeikalla. Paikallislehtikin uutisoi (ruotsiksi) yllätysesiintymisen, jonka seurauksena Elias buukattiin suoraan kahdelle keikalle. Elias siis Ölvinissä 12.1. ja 26.1. Helmikuussa on vuorossa ainakin toiveuusinnat muutamassa syksyn keikkapaikassa (Turku 9.2., Helsinki 13.2., Porvoo 15.2., Sastamala 23.2.). Katso tarkemmat tiedot keikkalistasta.

Markus jatkaa duokeikkojen sarjaa George Rigbyn kanssa Vltavassa, ja esiintyy Brand New Classics -bändeineen ainakin Rymy-Eetussa 1.2. ja 23.2. Lisätietoa näistäkin veljesten yhteisellä keikkalistalla, jota kannattaa seurailla – lisää keikkoja tulossa.

Edit: Ensimmäinen lisäkeikka tuli saman tien: Elias esiintyykin jo 9.1. Bar Loosessa Helsingissä (katso keikan Facebook-tapahtuma)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>