Vieraskirja

”Onko sulla mitään isompia keikkoja MISSÄÄN?? Sua ei oo aikoihin näkynyt..:( Taisin viimeks nähdä sua sörkas..hmmm tai sit se ol hakaniemessä. Oot niin söötti kun laulat!! Todellinen taivaan lahja. Paljon hyvää sinulle toivon. Mut joo ilmottele mis oot et voi tulla sun ihania biisejä ja ääntäsi kuuntelee.”

”Hei, Elias – entinen oppilaani Noormarkusta! Rupesin kaipailemaan teidän perhettä ja löysin laulujasi, joita olen nyt kuunnellut pitkin yötä. Tapasin isäsi taannoin Turussa Martin kirkossa. Äitisikin oli silloin vielä elossa. Toivon kaikkea hyvää Sinulle, isällesi ja sisaruksillesi.”

”Hei,
Mitenköhän Eliasta voisi kysäistä yksityistilaisuuteen?
T. Petra”

”Elias oli upeassa vedossa Hakaniemen hallin 100-vuotistapahtumassa lauantaina. Biisilista oli suunniteltu hienosti sopivaksi positiivisesti sekalaiselle yleisölle, myös suomenkielistä mukana Elkun bravuureina. Eliaksen oman hienon Make It -biisin tahdit saivat yhden jos toisenkin jammaamaan villisti, myös monien muiden. Make It on loistobiisi. Miksiköhän sitä ei saada julkaistuksi? Sopisi just tähän apaattiseen aikaan, jolloin tekemisen henkeen – make it, do it – pitäsi saada nostetta. Onhan Eliaksella mahtavia omia biisejä varastossa vaikka kuinka paljon.”

”Voi hyvänen aika kun on upeat veljekset. Pikkujouluissa rymyeetussa näin bnc:n ja rakastuin, samalla lailla kuin eliakseen aikoinaan x-factoryssa.
Toivon todella kovasti, että vielä joskus näkee poikaat lavalla <3”

”Guys you are great! I have listened you on Viking Line Gabriella last saturday… I just can say WOW, i have loved the way you all enjoy why you’re playing and of coure ur music! Markus your voice is amazing, it touched me. I hope to see you guys here in finland! I have moved 1 year ago near joensuu! I really hope to see you all again, you’ve great energy and it is impossible not to enjoy and sing with u! Pusuja kaikille”