Cantina West

Cantina WestMeksikolaista ruokaa hyvän musiikin säestyksellä on tarjolla koko loppuvuoden. Elias on buukattu Helsingin Cantina Westin vakiotrubaduuriksi, eli hän viihdyttää muutaman biisin seteillä ruokailijoita ravintolan eri saleissa joka toinen perjantai. Kello 19 alkavissa trubaduuri-illoissa Eliaksen kanssa vuorottelee Joaquin Hernandez. Muutoksia voi toki tulla, mutta nyt sovitut Eliaksen vuorot löytyvät keikkalistalta.

Bilebändikeikkoja

Eliasta voi lähiviikkoina kuulla lukuisilla bilebändikeikoilla. Hän tuuraa lomailevaa Markus-veljeään Brand New Classics -bändin solistina huhtikuun loppuun. Elias on toki tehnyt BNC-yhteistyötä ennenkin, mm. esiintynyt bändin vierailevana tähtisolistina Viking Gracella parina edellisvuonna, mutta nyt on tiedossa täysipitkiä bileiltoja. Eliasta ja hieman erilaista BNC:tä voi kuulla ainakin Helsingin Molly Malonesissa, missä bändi soittaa viikon ajan joka ilta (4-10.4) ja Rymy-Eetussa (päivämäärät keikkalistalla).

BNC feat. Elias

Music is Magic

Elias osallistuu Porvoon kulttuuritalo Grandissa järjestettävään Music is Magic -konserttiin. ”Elämää suurempia” cover-kappaleita sisältävä konsertti esitetään kahdesti 19.9.2015 klo 18 ja 21. Eliaksen lisäksi konsertissa esiintyvät Lee Angel, Kimmo Blom ja Annica Milàn, kaikki ison orkesterin säestämänä. Lisätietoa konsertista. Liput: lippu.fi
Music is Magic

MPM Goes Christmas Festival

Elias esiintyi lauantaina Macaroni Penguin Musicin järjestämillä joulufestareilla Helsingin Andorrassa. Setti koostui Eliaksen omista englanninkielisistä kappaleista, joista hän hiljalleen työstää uutta albumia. Ohessa näytteet vanhasta ja uudesta: aiemman Gusto-bändin kanssa demonauhoitettu ”Bob Said”, ja viime vuonna ensiesitetty ”Make It”. Näiden myötä Elias toivottaa kuulijoilleen hyvää joulua ja onnellista, musiikintäyteistä uutta vuotta.

Risteilyjä ja muita keikkoja

Elias @ Viking GraceElias palaili taas parin vuorokauden Viking Grace -reissulta. Laiva oli perjantaina loppuunmyyty ja tunnelma live-yökerhossa sen mukainen.

Risteilykeikkoja Brand New Classics -bändin kanssa on tiedossa myös ensi vuodelle, alkaen uudenvuoden juhlinnasta Viking XPRS-laivalla (vinkki: aattopäivän ja uudenvuodenyön risteilyjä Helsingistä Tallinnaan voi juuri nyt varata Viking Clubin joululahjatarjouksena parilla eurolla). Seuraava risteily Gracella 18.1.2015 päättää aluksen kaksivuotissynttäriviikon, Mariella vie Helsingistä Tukholmaan 30.1.2015, ja niin edelleen. Katso keikkalista sekä Viking Linen artistisivu.

Juuri nyt Elias esiintyy pääosin yksityistilaisuuksissa (viime hetken pikkujouluesiintyjää voi vielä kysellä ohjelmatoimisto Music Novalta), mutta ennen joulua on keikat ainakin Savonlinnan Castle Innissä 13.12.2014, sekä Helsingin Andorrassa 20.12.2014, missä Elias esittää setin omaa tuotantoaan. Lisätiedot järjestäjien tapahtumakutsuissa: Castle Inn -keikka ja Andorran MPM Goes Christmas Festival.

Korjaus 29.11.2014: Laivayhtiö karsii tähtisolisteista, ja vuoden 2015
Grace-keikat on Eliaksen osalta peruttu. Pahoittelut risteilyjä jo varanneille tai suunnitelleille! Uudenvuoden aaton Viking XPRS-risteilyt sekä Helsinki-Tukholma-risteilyt Mariellalla ja Gabriellalla ovat edelleen toteutumassa.