66 kommenttia aiheesta “Vieraskirja

 1. Onko sulla mitään isompia keikkoja MISSÄÄN?? Sua ei oo aikoihin näkynyt..:( Taisin viimeks nähdä sua sörkas..hmmm tai sit se ol hakaniemessä. Oot niin söötti kun laulat!! Todellinen taivaan lahja. Paljon hyvää sinulle toivon. Mut joo ilmottele mis oot et voi tulla sun ihania biisejä ja ääntäsi kuuntelee.

  • Tällä hetkellä ei ole tiedossa kuin yksityistilaisuuksia, mutta Elias lupaili tehdä parhaansa, että olisi taas julkisiakin keikkoja. Asiaa voi edesauttaa keikkatoiveilla, eli vinkkaamalla hyvästä esiintyjästä sopiviin baareihin (keikkaa on siellä minne keikkaa buukataan :)

   • Hei, Elias – entinen oppilaani Noormarkusta! Rupesin kaipailemaan teidän perhettä ja löysin laulujasi, joita olen nyt kuunnellut pitkin yötä. Tapasin isäsi taannoin Turussa Martin kirkossa. Äitisikin oli silloin vielä elossa. Toivon kaikkea hyvää Sinulle, isällesi ja sisaruksillesi.

   • Hei,
    Mitenköhän Eliasta voisi kysäistä yksityistilaisuuteen?
    T. Petra

   • Hei Petra! Eliasta voi kysyä yksityistilaisuuteen vaikkapa laittamalla sähköpostia (päivää, paikkaa, tilaisuuden luonnetta…) osoitteeseen [email protected]

 2. Elias oli upeassa vedossa Hakaniemen hallin 100-vuotistapahtumassa lauantaina. Biisilista oli suunniteltu hienosti sopivaksi positiivisesti sekalaiselle yleisölle, myös suomenkielistä mukana Elkun bravuureina. Eliaksen oman hienon Make It -biisin tahdit saivat yhden jos toisenkin jammaamaan villisti, myös monien muiden. Make It on loistobiisi. Miksiköhän sitä ei saada julkaistuksi? Sopisi just tähän apaattiseen aikaan, jolloin tekemisen henkeen – make it, do it – pitäsi saada nostetta. Onhan Eliaksella mahtavia omia biisejä varastossa vaikka kuinka paljon.

 3. eipä ole aikoihin nuori artisti noin mua sykähdyttänyt, sulla on myöskin kuulijoille ilmeisen hyvää tekevä aura.

 4. Voi hyvänen aika kun on upeat veljekset. Pikkujouluissa rymyeetussa näin bnc:n ja rakastuin, samalla lailla kuin eliakseen aikoinaan x-factoryssa.
  Toivon todella kovasti, että vielä joskus näkee poikaat lavalla <3

  • Vinkki sivuston ylläpitäjältä: terveiset Markukselle ja Brand New Classicsille menevät nykyään paremmin perille bändin oman vieraskirjan kautta: http://brandnewclassicsband.com/guestbook/

   Veljesten välinen yhteistyö toki jatkuu aina jossain muodossa, mutta tällä hetkellä BNC pitää Markuksen kiireisenä, ja Elias satsaa soolouraan. Nettisivujakin saadaan toivon mukaan pian päivitettyä soolosuuntaan :)

   t: team Elias and Markus

 5. Guys you are great! I have listened you on Viking Line Gabriella last saturday… I just can say WOW, i have loved the way you all enjoy why you’re playing and of coure ur music! Markus your voice is amazing, it touched me. I hope to see you guys here in finland! I have moved 1 year ago near joensuu! I really hope to see you all again, you’ve great energy and it is impossible not to enjoy and sing with u! Pusuja kaikille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*