Tänään klo 20 MTV3 klo 20-22..

…Elias esiintyy Kesäkummit konsertissa MTV3-kanavalla!

Lastenklinikoiden Kummien kesäkauden avaa uusi KesäKummit-ohjelma, joka esitetään MTV3-kanavalla maanantaina 24.5. kello 20–22. Ohjelmalla kerätään varoja viiden yliopistollisen lastenklinikan sekä lastentautien tutkimustyön tukemiseen. Kerättyjä varoja suunnataan niin ikään työhön lasten ja nuorten mielenterveysongelmia vastaan. KesäKummit-ohjelman erityisteemana on potilaiden viihtyvyys.

http://www.kummit.com/index.php?id=155&view_item=40

Topic category: News

22 comments on “Tänään klo 20 MTV3 klo 20-22..

  1. Se on aika ihmeellistä kun se paistaa läpi, että sä vedät tunteella, ‘kaikki kaikessa’-fiiliksellä. Eikä juu yhtään itkettänyt se kappale. Todella upeaa taas. c:

  2. Ihana mikä ihana,et sie muuks muutu ja ei saakkaan muuttua!! <3<3
    SÄ tuot valon pimeään,kiitos siitä <3<3

  3. Lauloit Elias niin hienosti TAAS!! ja muutenki niiin ihana olit.. en kestä, LOVE YOU loveyou LOVE YOU… <3 oot tehny mut iha hulluks, en enää muita ajattelekkaa ku sua. :) Kun mä kuuntelen sun biisejä niin mä aivan meen johonkin eri maailmaan ja tulee iha hirveen hyvä ja rauhallinen olo, kenenkään muun artistin ääni ja tulkinnat eivät ole ikinä pystyneet samaan. Mä en tule ikinä unohtamaan sua ja odotan innolla sitä sun uutta levyä ja keikkoja!! Hyvää lomaa nyt iha ensiks ja tuu ehejänä sitte takas sieltä jostain kaukaa :) <3 ikävä tulee ku sua ei enää näykkää telkkaris.. :(

  4. …hyvällä asialla on konsertin järjestäjät, mutta katson sen eritoten nähdäkseni Eliaksen esiintyvän…

  5. Valentin, hieno kommentti! Toivon, että elias näki kommenttisi.. meitä aikuisiakin on, joita elias vain koskettaa!!

  6. Olipa Eliaksesta hieno yhteenveto eilen MTV-3 kyllä siinä on sellainen lähettiläs että ei ole aiemmin silmatt kostunut kun olen tähän ikään nähnyt monenlaiset starat. Eliakselle hyvää menestystä toivoen 60 kymppinen mies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*