Mura Masa Tekee Monimutkainen Musiikki Kuulostaa Helpolta

Mura Masa, lontoolainen tuottaja, lauluntekijä ja multi-instrumentalisti — kuka laskee marquee nimiä, kuten A$AP Rocky ja Charli XCX hänen luotto — voi olla innovatiivinen kuraattori viileä nyt, mutta hänen tarinansa ei alkanut niin.

22-vuotias muusikko (oikea nimi: Alex Crossan) kasvoi vuonna Guernsey, pieni, englanti Channel island rannikolla Normandiassa, Ranskassa. Siellä, hän sanoo, siellä ei ollut paljon kulttuuria, mutta mitä hän tunnistettu uutena punk kohtaus.

Kun se oli eräänlainen inspiraatiota, Crossan nälkä enemmän näkyvyyttä enemmän elinvoimainen kohtauksia. Hän löysi elektronisen musiikin varhaisessa iässä, ja alkaa lähettää makuuhuone sekoittaa kappaleita hän laittaa Soundcloud underground-musiikkia, blogeja ennen pakkaamaan, muutto Lontoossa, vuokraamalla johtaja, ja varaus keikkoja. Se oli siellä, Crossan sanoo, että hän uppoutui musiikkia ja taidetta, joka toi hänen luova visio täysi ympyrä.

Hänen vaiheessa nimi Mura Masa hyväksyttiin kunnianosoitus Japanin kansanperinne hän kasvoi kiehtoo. ”Hän on tämä myyttinen miekkaseppä hahmo, joka on jyrkin terät,” Crossan sanoo. ”Joka kerta kun hän vetää yksi hänen miekkansa, hän on tappaa joku ennen kuin laitat sen pois. Se on hyvin Tarantino siinä suhteessa.”

Musiikillisesti, Crossan on vain niin kovaa kuin hänen vaiheessa nimi saattaa ehdottaa, vaikkakin helpommin lähestyttävä. Hän maalaa kirkas, vilkas kuvia päälle isompi kangas left-of-center R&B, sulakkeen lihasten sähköisen järjestelyt ja deep house uria the accessibility of pop.

Hänen maku valitessaan monipuolinen ja värikäs joukko laulu yhteistyökumppaneita — edellä mainittu Kivinen ja Charli ranskan-pop sielu Christine ja Kuningattaret ja kaikkien suosikki sisko bändi HAIM SMS lån — oli asiantuntevasti esimerkkinä hänen samannimisellä debyyttialbumi, joka saapui viime kesänä.

PAPERI istui alas Crossan jutella hänen uutta musiikkia — jatkaen uhmata pop rajoja, hän tutkia enemmän punk-juuret nämä päivää, line maailma on täynnä poliittinen ilmapiiri ja jatkuva digitaalinen pakkomielteet — on kuljettajan istuin, kokous epäjumalia, ja vaikeus kirjoittaa ”helppo” pop. Lue ja stream hänen uusi single, jossa R&B-auteur Nao, ”Monimutkainen”, alla.

Puhutaanpa uusi single, jolla Ei ole. – Miten se tapahtui?

Olemme todella hyviä ystäviä, ja olemme aina nähdä toisiaan, mutta meillä ei toimi keskenään niin usein kuin parhaat ystävät tekevät, vaikka hän on Lontoossa, liian. Emme toimi yhdessä, että usein, mutta kun me teemme, emme yritä tehdä se todella kannattaa.

Se tuntuu se on noin liikkuminen joku on puutteita. Siellä on kiinnostusta, mutta he eivät ole niin saatavilla kuin haluaisit niiden olevan, koska he ovat seinät ylös tai ne ovat tekeillä.

Hän oli menossa läpi joitakin monimutkainen romanttinen asioita aikaan, kun hän kirjoitti, ja vain puhua hänelle tuolloin todella ilmoittanut minulle, mitä laulu oli siitä, ja olen itse auttoi häntä kirjoittamaan toinen jae, se oli todella mukavaa. Se ei ollut vain hänen kokemus, se oli minun, liian, mutta hän todella paistaa läpi. Se tuntui todella hyvältä olla osa sitä.

Musiikkia, joka toimii kauko-pop framework voi kuulostaa todella helpolta, mutta esitettyjä ajatuksia ole. Kuulen, että on olemassa monimutkaisia ideoita musiikin ja sanoitukset, mutta se kuulostaa helpolta.

Olet todella naulattiin ydin hienoa pop-musiikkia. Jos se on äänen vaivatonta ja on todella helppo kuunnella, ja on liukua. Tämä on kaikkein olen koskaan työskennellyt laulu. Jos et mene minun laptop on ”Monimutkainen” versio #69, ”Monimutkainen” versio #80. Versio 30 on täynnä ideoita ja hyvin monimutkainen. Se vei minut ikuisesti selvittää, mitä laulu oli todella noin. Se oli kirjaimellisesti monimutkainen. Tarkista tämä!

Ihmiset eivät aina ymmärrä, kuinka vaikeaa on kirjoittaa pop-kappale.

Se on mielenkiintoista minulle, koska minulla on niin vasen-kentän maku, ja ihmiset ovat aina yllättynyt kuulla, millaista musiikkia kuuntelen, ja luulen, että minä vain kuunnella Top 40 tai mitä tahansa. Todella mielenkiintoisia ajatuksia ovat yleensä pop ideoita, ja vielä, miten jotain niin monimutkaista olla niin yleinen?

Kategoria(t): Mura Masa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.