On Rock-Musiikki on Uhanalaisten Listalla?

Vanavedessä viime Grammy-Palkintoa, Fred Jacobs valittaa, lasku rock-musiikin tyylilaji, joka on ollut tasaista alamäkeä jo vuosia, mutta se sisältää myös mahdollisuuksia elpymistä.

Ehkä Grammy-gaalassa ensimmäinen meni pois raiteiltaan jo vuonna 1989, ensimmäisenä vuonna he päättivät kunnioittaa Heavy Metal. Kumma, palkinto, että vuosi meni huilu-infuusio ääniä Jethro Tull. Rock genre tällä palkinnot osoittavat omistettu musiikkia, se on ollut pelkkää alamäkeä siitä lähtien.

Sunnuntai-iltana on keikka oli poikkeus, kolme-ja-puoli-tunnin kierros, joka edelleen hämmästyttää ja hämmentää. Rock oli lähes MIA näyttää, paitsi että musiikillinen runoilija/laulaja/lauluntekijä Leonard Cohen postuumisti nappasi Paras Rock Performance palkinnon. Jopa Ian Anderson on raapiminen hänen parta yli, että yksi.

Ja ne oli guffawing Rock & Roll Hall of Fame tiellä Cleveland. Kun taas elokuussa ryhmä on kunnia Madonna, Donna Summer ja ABBA, pikavippi heti viime induktio seremonioita, he ovat ainakin organisaation enimmäkseen omistettu juhlii taiteilijoita, jotka ovat menestyneet maailmassa Rock.

Grammy-Gaalaan? No, jollain tavalla, sunnuntain näyttely oli mikrokosmos Rock on outoa kehityskaari viime vuosikymmenen aikana tai niin. Kuten musiikki-testi Aktiivinen Rock-asema, jossa vanhaa tavaraa mahtuu hyvin vaikka uutta musiikkia harvoin tulokset iso, Grammy seurasivat perässä. He esillä reliikkejä, että mukana U2, Sting, ja Elton John, kun taas siirsi nykyajan 2000-luvun ajan Rock aloitus tila. Nämä palkinnot annettiin pois tilaisuudessa kaukana prime time spotlight varattu Pop, Rap ja Maa.

Se on mennyt niin huono, että kova rokkareita Avenged Sevenfold ilmoitti aiemmin viikonloppuna he olivat boikotoi ssa, koska sen epäkunnioitusta ja tyhmyys, vaikka bändi on ”Paras Rock-Biisi.”A7X keulahahmo, M. Shadows, julisti New York City tapahtuma olisi ”ajanhukkaa ja rahaa.” Hän valitti, että taka ”puolelle paikka” kukaan ei välitä, sen sijaan, että esiteltiin yhdessä pääesiintyjät. Kaikki hän jäi oli luoda hashtag kuin #ScrewThis –, että todennäköisesti olisi saanut vauhtia koko tylsää illalla Twitterissä.

Siitä puheen ollen, et tiesin, että jotain oli vialla, jos olet viettänyt aikaa sosiaalisessa mediassa sunnuntai-iltana. Kolme savviest, useimmat musiikillisesti intohimoisia ihmisiä tiedän, radio teollisuuden anna tunteita olla tiedossa pari hiekkainen Facebook viestit tai käy ja lue lisää.

Kategoria(t): Rock-Musiikki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.