Uudet ajat, uudet kujeet

Terve kaikki ihanat fanit. Saatu sivut uuteen uskoon nyt. Hommaillaan biisejä studiolla hitaasti mutta varmast Markus veljen kanssa. Tuntuis että x-factorista on valovuosia aikaa :)) Nyt on uudet ajat ja uudet kuteet eiku kujeet :))
Toiv näämme keikoilla. Oikeen hyvää kevättä kaikille. -elias-

5 kommenttia aiheesta “Uudet ajat, uudet kujeet

  1. Ihania ootte itse, hyvää kannattaa odottaa, livenä ja levyllä. Lumivalkoisia talvipäiviä, toivottavasti nähdään ennen kevättä !

  2. Hyvää kevättä sinullekin,sekä Markukselle myös!!! Keikkoja kovasti odotellaan,että päästäisiin taas liikkeelle pois kotoa hyvän syyn takia. Uutta levyä tietysti myös kovasti,mutta kärsivällisesti odottelen. Hitaasti hyvä tulee :)

  3. Odotellaan intopinkeenä mutta kärsivällisesti, että sieltä studiosta putkahtaisi valmista kuultavaa. Ja totta ihmeessä nähdään keikoilla heti kun niitä taas on :)

  4. It feels so good to read this, can’t wait to hear all new songs you create. it must be so interesting to sit in the studio and watch how it all comes together, I look forward to seeing you next gig again soon. Good work for this year !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>