15 kommenttia aiheesta “Mies vailla virkaa -single nyt ostettavissa digitaalisesti!

 1. Elias,olet edelleen mahtava tulkitsija ja kipaleet levyllä ovat juuri sinunlaisia…..fanit ja Elias itse tietää mitä tarkoitan….jo ensimmäinen biisi aiheutti kylmiä väreitä ja viimeisen ”Maailma on kaunis” kohdalla olin jo aivan itku puserossa:'(Elias olet ihana ja tämä tunne vahvistuu kerta kerralla kun kuulen musiikkiasi:)

 2. Toivoin, että Elias olisi laulanut Englanniksi. Nyt kuitenkin Elias laulaa Suomeksi ja kun biisin kuuliin niin olin hieman yllättynyt, että näinkin hyvä biisi on tehty. Tästä kappaleesta olisi voitu tehdä helposti tasapaksu, mutt sovituksessa on sen verran vaihtelua, että se ei sitä ole. Kenen ansiota se lieneekin niin muuta lisättävää, että hyvä biisi ja varma radiohitti.

  Toivon kuitenkin, että levyllä olisi toisistaan poikkeavia kappaleita eli erilaisia ja toivottavasti Mies vailla virkaa ei ole paras kappale levyllä, mutta jos on erilaisa kappaleita niitä ei vertaa samalla tavalla toisiinsa, kuten esim Chisu – Vapaa ja Yksin levyllä.

 3. Oli kiva nähdä Elias sinua ja jutella hetken sun kans,
  Olet herkkä ja nöyrä ja oma itsesi-ihanaa, mielellään sinua kuuntelen,
  jatka samalla tavalla.Hyvää Syksyä ja jatkoa ja turvallista matkaa maantiellä!
  T. Rita Turusta

 4. Mies vailla virkaa on erinomainen single. Erinomaiset sanat ja hyvä sävellys ja Elias esittää laulun todella hyvin. Varmasti tulee tämän syksyn hittisingle. Albumi Rakkaudesta ja pelosta julkaistaan lokakuussa 2010. Ostan varmasti sen.

 5. Mahtavaa!!!!
  Nyt haluaa vain lisää. Juuri tälläistä sen pitää olla ja vain Elias sen voi tulkita.
  Kiitos!

 6. …miten vois sanoin kuvailla…. ….ihana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*