Debyyttialbumi Rakkaudesta ja pelosta ilmestyy 27. lokakuuta!

Suomen ensimmäinen X Factor –voittaja Elias Hämäläinen julkaisee debyyttialbuminsa, Rakkudesta ja pelosta, lokakuun 27. päivä. Leri Leskisen tuottaman albumin ensimmäinen single on kappale Mies vailla virkaa ja sen radiopäivä on tänään.

Elias on ollut itse vahvasti albumin teossa mukana; levyltä löytyy seitsemän hänen tekemäänsä kappaletta. ”Levyni on saanut vaikutteita eri puolilta. mm. folkista,rockista ja popista – artisteilta kuten Bob Dylan, Goo Goo Dolls ja Ryan Adams”, Elias kuvailee. ”Esikuvat ovat läsnä biiseissä, mutta uskon että saimme albumin kuulostamaan ainoastaan Elias Hämäläiseltä”, Elias hymyilee.

Elias tuli tutuksi suomalaisille ensimmäisen X Factor –ohjelman voittajana viime keväänä. Ennen X Factoria katusoittajana toiminut Elias hurmasi yleisön karismaattisella olemuksellaan ja vahvoilla biisitulkinnoillaan. Debyyttialbumi Rakkaudesta ja pelosta julkaistaan digitaalisesti 25. lokakuuta ja fyysisesti levy löytyy kaupoista 27. lokakuuta.

14 kommenttia aiheesta “Debyyttialbumi Rakkaudesta ja pelosta ilmestyy 27. lokakuuta!

 1. UPEA LEVY, UPEAT BIISIT! Olen todella jäänyt jo kiinni levyn musiikkiin ja levyn
  sanomaan! Pidän erityisesti ”Tulen kaukaa, Kerro mulle ja Hyvä tyttö” -sävelistä ja
  sanoista, ehkä kuvakusia Eliaksen omasta elämästä! HIENOA ELIAS ! NÄIN JUURI !

 2. Vau ! :D Mies vailla Virkaa on mahtava biisi ja levyn nimi ja uudet promokuvat on kans aika huippuja (: Nähään keikoil;)

 3. Elias, matkustan koko ajan kanssasi vanhassa Chevyssä, laulusi soi päässäni. Keikoillasi olen kuullut laulun ja hieman myös YouTubesta (vaikka videoiden laatu ei tietenkään ole kovin korkea). Biisi on tunnelmallinen. Kuvittelen sinut märkäpaitaisena pikkupoikana kuivaan erämaahan Chevyn vierelle. Ja äitisi huolehtimaan hyvinvoinnistasi. Kiitos tästäkin laulusta. Odotan kärsimättömänä milaiselat laulu kuulostaa albumillasi.

 4. Edellisessä tarkoitin tietysti ”Mies vailla virkaa” kappaletta. Albumin
  tietysti ostan heti kun ilmestyy.

 5. Aivan mielettömän koskettava, vahva sanoma ym. ym. Sanat eivät riitä
  kuvaamaan. Hienoa työtä Elias!!

 6. Harmillista, en voi ladata sinkkua mutta toivottavasti sen kuulee pian radiosta. Näyte kuulosti hyvältä ja jäi heti mieleen. Levyn kansikuva on tunnelmallinen, kiinnostusta herättävä niin kuin nimikin. Hatusta miinusta, sellaista en haluasi nähdä Eliaksella. Ymmärrän kyllä että se on tarpeellinen kapine kylmällä ilmalla;) Levyn ostan tietty heti kun se ilmestyy:)

 7. JEJEJEJEJEJEJEEJEJEJEEEE ! :) TÄTÄ ON JO ODOTETTU! ;););););));););););););););););));))) sekosin.:)

 8. IHAN HYVÄ LEVYN KANSIKUVA, MUTTA ODOTIN VÄHÄN ILOISEMPAA KANTTA, KUN NIMI ON JO DRAMAATTINEN… MISSÄ SUN SINKKUA ON SOITETTU, OON KUUNNELLU RADIO VOICEA KOKOPÄIVÄN EIKÄ OLE AINAKAAN SIELLÄ SOITETTU!=( LÄMMÖLLÄ ………..

 9. Hieno kuva albumisi kannessa. Odotan kovasti sitä sinkkuasi radiossa kuultuna. Keikoillasi olen sen jo kuullut,hienolta vaikuttaa.

 10. Ja kuume kasvaa ;) odottavan aika on pitkä.. mutta kohta me päästään kuuntelemaan sua, mahtavaa! ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*